Anunt important

Salutare tuturor!

Imi pare rau sa anunt incetarea activitatii la acest site, din motive personale. Magazinul Sew Violet este inchis si nu mai pot fi preluate niciun fel de comenzi.

Va multumesc tuturor pentru incredere si colaborare!

In caz ca sunteti pasionati de domeniul DIY / sewing / art & crafts, in prezent lucrez la un nou proiect, un blog scris in limba engleza, cu tutoriale de croitorie pentru incepatori. “Easy and fun sewing tutorials” este tagline-ul noului meu site, unde postez ce lucruri dragute mai cos pentru mine si pentru copiii mei, articole cu instructiuni si poze etc. Blogul e in engleza pentru ca tot asa am invatat si eu tot ce stiu despre croitorie. Nu stiu mai nimic despre pense, clini, platca si rascroiala, but I know a thing or two about hemming, seam allowance, backstitch, bias binding and so on. Pur si simplu, in engleza sunt mult mai multe informatii decat in romana pe acest subiect, si asa poti face parte din cea mai mare comunitate de oameni pasionati de croitorie.

Daca doriti sa imi fiti alaturi in aceasta noua aventura, ma puteti gasi aici: https://icansewthis.com/, pe Pinterest, Instagram sau Facebook.

Toate cele bune,
Violeta