Cum comand

Anunt important!
In urmatoarele luni magazinul Sew Violet este inchis. Nu voi mai putea prelua comenzi personalizate – sunt in concediu crestere copil. ūüôā Ma puteti gasi in continuare pe pagina de Facebook Sew Violet sau la adresa de e-mail office@sewviolet.ro.
Va multumesc pentru intelegere!
Violeta

CONDITII GENERALE:

Pretul pe care il veti plati pentru un produs este cel afisat pe site, dar nu include si costul de transport, care este afisat separat.

Preturile de pe site-ul sewviolet.ro pot fi modificate fara a anunta in prealabil, insa acest lucru nu va afecta comenzile deja preluate.

Nu exista comanda minima.

Important: Toate produsele de pe site-ul Sew Violet sunt facute pe comanda, astfel incat timpul de executie poate varia intre 1-3 saptamani, din momentul plasarii comenzii.  Daca aveti nevoie ca produsele sa fie gata mai repede, pentru un eveniment special, comunicati acest lucru prin telefon sau printr-un mesaj la office@sewviolet.ro.

PLATA SI LIVRARE:

Nu avem produse pe stoc, toate fustitele se realizeaza la comanda. Clientii Sew Violet isi pot alege culoarea, modelul, materialele, iar fustele vor fi facute pe masurile dorite. Fiind vorba de produse handmade, pentru a incepe lucrul la comanda dvs. este necesara plata in avans.

Care este procedura: dupa ce va alegeti produsele dorite, imi comunicati masurile (talie si lungimea fustei), apoi datele dvs. ‚Äď nume, adresa din buletin, adresa de livrare si numar de telefon ‚Äď iar in scurt timp veti primi raspuns cu data estimata de livrare, factura si detaliile de plata. Suma factura¬†se poate¬†achita¬†prin OP¬†sau transfer bancar online in contul firmei.

Livrare rapida prin Fan Courier cu plata IN AVANS: cost estimativ 15 lei ‚Äď produsele ajung la dvs. acasa in 24-48h de la expedierea coletului.

Livrare rapida prin Fan Courier cu plata RAMBURS: cost estimativ 20 lei (Bucuresti / Ilfov) – 25 lei (in tara)

Lista localitatilor deservite de Fan Courier fara kilometri suplimentari –¬†click aici)
Pentru localitatile care nu se afla in zona de acoperire, exista optiunea de livrare la cel mai apropiat sediu Fan Courier, cu acelasi cost de transport.

Cu cat timp inainte trebuie sa plasez o comanda?

Cu cat mai repede, cu atat mai bine. ūüôā Din momentul plasarii unei comenzi, termenul de realizare poate varia¬†intre 2-3 saptamani,¬†in functie de volumul de munca din acel moment, de numarul produselor¬†dorite si de complexitatea modelului ales.

Comenzile mai mari beneficiaza de reduceri?

Da. Pentru comenzile mai mari de 400 lei transportul este gratuit, oriunde in tara.

POLITICA DE RETUR:

Conform Ordonantei de Urgenta nr. 34/2014, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului puteti beneficia de retur fara a preciza motivele, cu respectarea conditiilor de mai jos.

Pentru a face un retur, trebuie sa ne anuntati intentia dvs. printr-un email la adresa office@sewviolet.ro. Produsul trebuie sa fie insotite de factura din colet si sa aiba etichetele cu care au fost livrate si obligatoriu sa fie in starea initiala: nou, nepurtat, nedeteriorat.

Cheltuielile pentru returul produselor sunt suportate de catre client, iar pentru transport va fi folosit, de preferinta, aceeasi firma de curierat prin care a fost trimis coletul initial. Contravaloarea produselor returnate se achita in termen de 10 de zile calendaristice de la primirea coletului la sediu si nu include cheltuielile de transport. Banii vor fi returnati prin virament bancar in contul bancar specificat de client.

Returnarea produselor se va face gratuit in cazul modificarilor din vina atelierului si se va folosi acelasi serviciu de curierat cu care au fost trimise. Pentru retusuri ulterioare ale produselor, la cerinta clientului, costul transportului va fi suportat de client.
Sewviolet.ro nu isi poate asuma responsabilitatea pentru masurile transmise gresit de catre clienti, astfel incat produsele rezultate in urma acestor masuratori vor putea fi modificate doar contra cost. Daca greseala s-a produs din vina SewViolet.ro, ne asumam intreaga responsabilitate si vom inlocui rapid produsul sau vom returna banii.

Lungimea totala a fustei – considerata cu tot cu banda din talie (elastica sau fixa, dupa caz) – poate avea o abatere de pana la +/- 2 cm.

Conform OUG 34/2014, sunt exceptate de la dreptul de returnare produsele confectionate dupa specificatiile clientului / personalizate in mod clar. Prin personalizarea produsului se intelege orice masura/dimensiune transmisa de catre client.

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor