Despre mine

Anunt important!
In urmatoarele luni magazinul Sew Violet este inchis. Nu voi mai putea prelua comenzi personalizate – sunt in concediu crestere copil. 🙂 Ma puteti gasi in continuare pe pagina de Facebook Sew Violet sau la adresa de e-mail office@sewviolet.ro.
Va multumesc pentru intelegere!
Violeta

 

Buna ziua si bine m-ati gasit! 🙂

Ma numesc Violeta, am 29 de ani, doi copii si, de la inceputul lui 2016, si o mica afacere online cu haine handmade, Sew Violet, care reprezinta si un joc de cuvinte. “Sew” se pronunta in engleza “sou”, asa ca prin “Sew Violet” se poate intelege si “Violeta coase“, dar si “atat de… Violet“. Ideea este ca tot ce vedeti pe site sau pe pagina de Facebook este facut de mine, cap-coada, si imi poarta, inevitabil, amprenta. Si cand spun ca ma ocup de tot ce inseamna Sew Violet, ma refer chiar la tot – de la cumparare de materiale, gestiune stocuri, intocmit facturi, platit facturi, croit, cusut, verificat, pozat, prelucrare foto, publicat pe site, promovat, pana la impachetat si expediat colete.

Cum mi se pare? Foarte interesant si foarte distractiv. Croitoria este noul meu joc preferat. Invat lucruri noi in fiecare zi, incerc sa-mi organizez timpul cat mai bine, pentru ca imi place foarte mult TOT ceea ce fac… si ma bucur ca imi ies lucruri din ce in ce mai frumoase! E un sentiment foarte placut atunci cand vad ca din propriile mele maini poate iesi o fusta superba de tulle… o fusta dintre acelea pe care le imbraci si te transformi pe data in printesa. Fustita o puteti cumpara de la mine, voua va mai ramane doar sa va gasiti regatul! 🙂